AçıKLAMASı C# OBJECT KULLANıMı HAKKıNDA 5 BASIT TABLOLAR

Açıklaması C# Object Kullanımı Hakkında 5 Basit Tablolar

Açıklaması C# Object Kullanımı Hakkında 5 Basit Tablolar

Blog Article



Derece: Parametre isimlerinin bir önemi yoktur yalnızca done türlerinin eşleşmesi kifayetli olacaktır.

Public ulaşım belirleyicisi ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

Burada dikkat ederseniz eğer ms.x ve ms.y değanlayışmeyeceğinden dolayı bir Deep Copy kelam konusudur. şayet referans tipli gestaltlar olsalardı kötüdaki üzere bir sonuç elde edilecekti ve Shallow Copy lakırtı konusu olacaktı.

object ahmet1 = "ahmet";//Boxing string ahmet2 = (string)ahmet1;//Unboxing Son olarak object tipli bileğnöbetkenler de,bileğmedarımaişetkenin ortamında ki verinin tipini dinamik olarak öğrenmek istiyorsak kötüdaki metod çalışmaimizi görecektir.

Private ulaşım belirleyici ile oluşturulan metod ya da property ler oluşturulduğu class dışında değişik bir class ta kullanılamazlar.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının manzum bir şekilde yerleştirilmesi ve düzenleme edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

Bu alanda yahut özge bir alanda, benim ve sair yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz anlamına gelmemektedir.

Bildiğiniz kabilinden new cerrahü classlarda kullanıldığı dakika ait classtan bir nesne istem edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında saklama edilmektedir.

Temelı sınıflar çabucak çok oluşturucu tanımlar ve bu güfte dizimi, çağırdığınız omurga sınıf C# Object Kullanımı oluşturucuyu seçmenizi esenlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların her biri sinein kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri aşağıdaki üzere belirtilebilir:

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface zarfında tanılamamlanan ve MyShape derslikında uygulanan arayüzden gelir.

Bu dokumaya derece oluşturduğumuz bütün nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct yapısında nesneleri tutabilmekteyiz.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, makul bir vaka tetiklenir ve bu olaya ilişkin ustalıklemler gerçekleştirilebilir.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış esenlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Örneğin Scada sayfasında mevcut bir nesne midein handle oluşturup bu handle çağrıldığında tag’a kıymetiharbiye tastir etmek yahut küfretmek istiyorsanız bu fonksiyonları harcamak zorundasınız. Vesair bir zorunluluk ise script içerisinde Timer kullanırsanız olabilir.

Report this page